Download onze gratis inspiratiegids
March 26, 2022
De top 3 bedrukte zomergadgets van 2022!

Bedrukte strandballen, gepersonaliseerde flipflops en geborduurde caps; de 3 hits van zomer 2022!

Top 3 bedrukte zomergadgets voor ieder budget

1) Strandballen bedrukken met het bedrijfslogo

Vergeet je strandbal niet als je naar het strand gaat! Zowel jong als oud kunnen uren speelplezier hebben met jouw reclame strandbal. Dit leuke artikel zorgt voor positieve vibes bij mensen en is daardoor zeer geschikt om je naam aan te koppelen. Je kunt een strandbal bedrukken met je bedrijfsnaam en/of logo, maar je kunt ook een custom made strandbal laten maken, al is het aantal stuks en de levertijd natuurlijk hoger en langer. Beboomerang kan de relatiegeschenken strandbal laten bedrukken met je aangegeven logo en/of tekst in je gewenste (huisstijl)kleuren. De strandballen met opdruk zijn ideaal om weggegeven te worden op recreatieparken, (vakantie)beurzen, festivals en zelfs op scholen. Verras alle leerlingen bijvoorbeeld met een strandbal met naam om de zomervakantie in te luiden.

2) Teenslippers of flipflops bedrukken

Wist je dat de meest verkochte slippers de teenslippers zijn? Maar ook badslippers (sportslippers) zijn populair, bijvoorbeeld voor onder de douche na de voetbal. Ook bedrukte hotelslippers, met open of gesloten teen, kunnen voor bijvoorbeeld hotels een gevoel van luxe geven. Deze kunnen in een mix van maten besteld worden, zowel kindermaten als volwassen maten. Voor het laten bedrukken van slippers met een logo, tekst of afbeelding kan BeBoomerang je helpen. Afhankelijk van de wens, kunnen we de slippers bedrukken op diverse onderdelen van de slippers: het teen bandje, de brede voetband, het voetbed of zelfs de zool. Flipflops kunnen bedrukt worden aan de gehele bovenzijde wat een leuk effect geeft! Uiteraard heeft BeBoomerang ook de duurzame oplossing voor teenslippers: bedrukte flipflops van kurk of vilten huisslippers van gerecycleerde PETflessen!

3) Caps Borduren / petjes bedrukken

Laat je bedrijfslogo borduren op een snapback, fitted cap of truckers cap. Het bedrukken van caps behoort ook tot de mogelijkheden. Bedrukte caps worden veelal gebruikt als promomateriaal op festivals en scholen. Vaak worden er bij 5 panel caps het logo bedrukt. Dit heeft te maken met het vlak van de cap aan de voorzijde. Hier loopt namelijk geen naad aan de voorzijde. Hierdoor kun je een 5 panel cap makkelijk aan de voorzijde bedrukken. Bij een 6 panel kun je deze ook aan de voorzijde bedrukken echter loopt hier een naad. Het risico van bedrukken op een 6 panel cap is dat de bedrukking op den duur op de naad gaat scheuren, Bij borduren heb je dit probleem niet. Indien u twijfelt neem dan even contact op met ons!

Latest news
News
Stanley/Stella Herfst/Winter
Stanley/Stella Lookbook AW22
News
Kun je gaten in je kledingstuk voorkomen?
Hoe komen gaten in je shirt? Hoe kun je deze voorkomen?