Download onze gratis inspiratiegids
August 20, 2022
Hoe vind ik gelukkige werknemers

Gelukkige werknemers, wie wil ze niet?

Of, nog belangrijker; hoe zorg je ervoor dat hij/zij blijft?

We zullen het maar meteen zeggen: we weten het niet. Heel spijtig maar wij zijn geen psycholoog of bedrijfscoach. Maar wat we wel weten is wat werknemers vinden van bepaalde artikelen, en waar de meeste werkgevers van bepaalde branches op inzetten om hun werknemers toch dat extra gelukje te geven. Kleine gelukjes, kleine stimulansen die ervoor zorgen dat je werknemer zich gewaardeerd voelt.

Teambuilding ideeën

Denk bijvoorbeeld aan een teambuilding. We noemen wat suggesties; een weekend Ardennen met allerlei uitdagende activiteiten, een obstaclerun, een wandelzoektocht, een meditatiedag of -weekend, een yoga sessie,  kantoorspellen., een dag uitwaaien op het strand, een vaardag met een fluisterboot. Uiteraard met een degelijke voorbereiding zodat de werknemers al een saamhorigheid gevoel krijgen. Als je graag suggesties hebt voor gadgets voor teambuildings, stuur dan zeker een mailtje.

Kantoorgezelligheid

Vast geen google search woord, maar je weet wat we bedoelen! Een bokaal met gepersonaliseerde snoepjes, een bedrukte mok (met eigen naam), een gepersonaliseerde waterfles of bokaaltje met snoepjes, een tafelvoetbalspel met eigen logo.. Ook hier kleine gelukjes die laten zien dat je je medewerker waardeert.

Vakantietijd

En dan is het bijna vakantie.. Wil je hen wat meegeven? Een gepersonaliseerde zonnebrandcrème, een bedrukte strandbal, een strandspel, een slaapset of een custom made strandlaken (pssst.. daar heb je nog maar weinig tijd voor) of een bagageriem zodat op elk vliegveld je logo te zien is:)

Ook hier gaat het om de kleine gelukjes, je laat je werknemers voelen dat ze een goede vakantie hebben verdiend, dat je het fijn vindt dat ze weer na hun vakantie opgeladen zijn en gelukkig weer terugkomen. Uiteraard kunnen we helpen om een zomerpakket voor medewerkers samen te stellen. Dat kan nog net voor de bouwvak van 2022!

Herfst oppepper

En dan is het herfst.. de zomervakantie was leuk, en nu komen de donkere dagen voor Kerst.. Maar dat duurt nog even, dus bedenken we wat voor in die regenachtige periode.. Een bedrukte poncho, een vrolijk bedrukte paraplu? Of ga je dit keer voor de teambuilding, zou dat niet de goede tijd zijn om dat te doen? Met een gepersonaliseerd t-shirt behouden we dat bedrijfsgevoel en gaan jullie samen leuke dingen doen!

Kerstgeschenken 2022

Die kleine gelukjes.. Eindejaarsgeschenken kunnen een meerwaarde zijn. Grotere bedrijven zijn er al mee bezig, en met recht, want zo is er nog genoeg keuze om

eindejaarsgeschenken voor personeel te voorzien. Ook kerstpakketten vallen daar voor een stuk onder, al kunnen we snel schakelen en verzinnen we de meest uiteenlopende pakketten.

Latest news