Download onze gratis inspiratiegids
June 18, 2023
Bedrukte papieren draagtassen

Bedrukte papieren tassen; Voor elk wat wils!

Bedrukte tassen; katoenen tassen of..?

Kies je de bedrukte papieren draagtas? Hij is niet meer weg te denken uit de maatschappij. De vervanger van de plastic zak zijn bedrukte katoenen tote bags en bedrukte tassen van papier geworden. Met of zonder logo, je ziet ze overal.

Beboomerang biedt allerlei bedrukte draagtassen aan: gepersonaliseerde tassen in veel verschillende maten en soorten.

Maten van Papieren tassen

A4 bedrukte draagtassen

De meest gekozen maat van bedrukte tas is het A4 formaat. En dan worden deze meestal genomen met een diepte van een aantal cm. Er zijn verschillende A4 formaten om ook  jou de beste maat te geven.

A6 gepersonaliseerde draagtassen

Zo heb je de kleine A6 papieren draagtassen die veelal door winkels gebruikt worden. Zij kiezen er soms voor om de tassen een luxe uitstraling te geven door bijvoorbeeld een satijnen lintje aan de draagtas te laten bevestigen of de papieren tas volledig op maat te laten bedrukken. Of met een laminaat erover, dat geeft extra luxe, maar is ook minder goed voor het milieu..

Variaties van bedrukte draagtassen

A3 papieren bedrukte draagtassen

Maar ook de grootste maten A3 worden goed verkocht, al zijn er toch meer bedrukte totebags die in deze maat gekozen worden. Dit omdat vooral katoenen tassen bedrukken een enorme meerwaarde hebben voor jou maar ook voor je klant. Het zijn natuurlijk enorm handige herbruikbare tassen voor boodschappen bijvoorbeeld.

In dit genre wordt overigens ook de PP Woven bedrukte bigshoppper boodschappentas veel gekozen. Waarom? Een bedrukte bigshopper boodschappen tas is handig, sterk, groot en kun je helemaal custom made laten maken. Bij de catalogus van de Worldsource tassen vind je veel mogelijkheden, onder andere RPET bigshoppers met logo!

Custom made papieren draagtassen

Hoewel het ook kan om een tas met eigen maten te nemen, raden we dat pas aan vanaf een hoog aantal. Er moet tenslotte een stansmes gemaakt worden hiervoor. En dat is een grote kost als het maar om een paar honderd stuks gaat. Vraag meer info

Latest news