Cruises en toerisme

BeBoomerang weet als geen ander hoe belangrijk timing is bij levering aan de scheepvaart. Wij houden rekening met jullie vaarschema's en budgetten, jullie kiezen eenvoudig uit ons breed gamma aan gifts, gadgets en kleding voor zowel de passagiers als de bemanning.

Winkels
Winkels

Als eens gedacht aan een gepersonaliseerde totebag of boodschappentas voor je supermarkt? Een win of verzamelactie uitwerken misschien?

Steden & Gemeenten
Steden & Gemeenten

Als gemeente wil je de juiste keuze maken, moet je offertes vergelijken om de juiste beslissing te nemen. BeBoomerang weet dat prijs vaak prioritair is maar dat ook duurzaamheid hoog staat op de lijst van belangrijkheid.

Non-profits
Non-profits

Ben je een feest voor je jeugdbeweging aan het plannen en heb je hier drukwerk, gadgets en promoshirts voor nodig? Alles onder 1 dak vind je bij BeBoomerang!

Zorg
Zorg

Ben je verantwoordelijk voor een aantal woonzorgcentra en heb je nood aan extra service? Heb je geen tijd om te zoeken naar gepersonaliseerde relatiegeschenken? BeBoomerang helpt je!

Scholen en Instellingen
Scholen en Instellingen

Een partnerschap voor kleding is voor BeBoomerang geen ongewone zaak. Wil je een actie opzetten om geld in te zamelen voor school, die net wat anders is dan de spaghettiavond of de wafel slag?

Bouw & Transport
Bouw & Transport

Voor bouwbedrijven zijn we de ideale partner! BeBoomerang ontfermt zich over de juiste kleding voor de medewerkers, bedrukte vouwmeters en eindejaarsgeschenken. Binnen budget uiteraard.

ICT
ICT

Zoek je een partner om je bij te staan bij de gadgets en premiums om doorheen het jaar uit te delen op jobbeurzen of aan prospecten, klanten en/of medewerkers?

HR
HR

Zoek je gadgets voor jobbeurzen? Wil je nieuwe medewerkers een welkomstbox op maat geven? Heb je bedrukte kleding nodig voor de uitzendkrachten? BeBoomerang zoekt het voor je uit!

Media & Communicatie
Media & Communicatie

Zoek je hulp omdat je het zelf te druk hebt met design en ontwikkeling? Wij zijn je extra pair of hands! Voor marketingbedrijven zijn wij de ideale partner!

Wil je met ons
samenwerken?

We kijken er naar uit om jou en je bedrijf te leren kennen. Zo kunnen we samen nadenken over de sterke impact die we met het juiste promotiemateriaal kunnen maken.

Laat hieronder meer details achter over jouw project of idee en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Sector*
Ik wil graag*
Hoeveel stuks heb je nodig?
Wat is je budget per stuk?
Jouw bericht, vraag of idee*
Upload hier jouw bestanden
Jouw bestand (pdf, jpeg). Max. grootte 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Bedankt! Je inschrijving werd goed ontvangen!
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.