Cruises en toerisme

BeBoomerang weet als geen ander hoe belangrijk timing is bij levering aan de scheepvaart. Wij houden rekening met jullie vaarschema's en budgetten, jullie kiezen eenvoudig uit ons breed gamma aan gifts, gadgets en kleding voor zowel de passagiers als de bemanning.

Steden & Gemeenten
Steden & Gemeenten

Als gemeente wil je de juiste keuze maken, moet je offertes vergelijken om de juiste beslissing te nemen. BeBoomerang weet dat prijs vaak prioritair is maar dat ook duurzaamheid hoog staat op de lijst van belangrijkheid.

Rivierschepen
Rivierschepen

De rivierschepen van tegenwoordig zijn elegant, modern en hebben leuke op maat gemaakte souvernirs aan boord. Onze klanten zijn rederijen en nautisch management bedrijven die graag gepersonaliseerde kledij en merchandise hebben.

Scholen en Instellingen
Scholen en Instellingen

Een partnerschap voor kleding is voor BeBoomerang geen ongewone zaak. Wil je een actie opzetten om geld in te zamelen voor school, die net wat anders is dan de spaghettiavond of de wafel slag?

Expeditieschepen
Expeditieschepen

Expeditieschepen hebben hun eigen niche artikelen aan boord, wij helpen met de merchandise en kleding, drukwerk en gadgets.

Non-profits
Non-profits

Mug-Heli en OCMW kunnen rekenen op ons. Ben je een feest voor je jeugdbeweging aan het plannen en heb je hier drukwerk, gadgets en promoshirts voor nodig? Wij sponsoren op verschillende manieren Non-profits!

Gemeentes, havens en overheden
Gemeentes, havens en overheden

Nautische souvenirs vind je bij Beboomerang. Custom made of eerder iets bestaands met logo? Bij Beboomerang kan het!

Zorg
Zorg

Run je een toeristische shop aan boord van een schip en wil je graag custom souvenirs aanbieden? Be Boomerang specialiseert zich al jaren in deze branche en zet jouw merk om in de juiste, gepersonaliseerde gifts.

ICT
ICT

Zoek je een partner om je bij te staan bij de gadgets en premiums om doorheen het jaar uit te delen op jobbeurzen of aan prospecten, klanten en/of medewerkers?

HR
HR

Zoek je gadgets voor jobbeurzen? Wil je nieuwe medewerkers een welkomstbox op maat geven? Heb je bedrukte kleding nodig voor de uitzendkrachten? BeBoomerang zoekt het voor je uit!

Media & Communicatie
Media & Communicatie

Zoek je hulp omdat je het zelf te druk hebt met design en ontwikkeling? Wij zijn je extra pair of hands! Voor marketingbedrijven zijn wij de ideale partner!

Wil je met ons
samenwerken?

We kijken er naar uit om jou en je bedrijf te leren kennen. Zo kunnen we samen nadenken over de sterke impact die we met het juiste promotiemateriaal kunnen maken.

Laat hieronder meer details achter over jouw project of idee en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Sector*
Ik wil graag*
Hoeveel stuks heb je nodig?
Wat is je budget per stuk?
Jouw bericht, vraag of idee*
Upload hier jouw bestanden
Jouw bestand (pdf, jpeg). Max. grootte 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Bedankt! Je inschrijving werd goed ontvangen!
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.