Dit is BeBoomerang

Wij zijn Daniella en Jos, de oprichters van BeBoomerang. We houden ervan om voor mensen te zorgen en tegelijk de wereld te ontdekken. Zo kwamen we allebei terecht in de buitenlandse horeca en rederijen. Het was op één van de schepen dat we elkaar tegenkwamen. Een start van een mooi privé en professioneel avontuur.

In 2001 startten we ons eigen bedrijf en gaandeweg besloten we om ons te focussen op waar ons hart ligt: promotionele artikelen. Wij verdiepen ons in de aanvraag van bedrijven, brainstormen samen, geven feedback en suggesties. Zo creëren we producten op maat die jouw relatie van medewerkers en klanten enkel maar verstevigt. Voor rederijen zoeken we naar die producten die voor momenten van geluk zorgen bij liefhebbers van de maritieme wereld. Daar doen we 't voor!

Ons motto is
"Waar een wil is, is een weg! Wij bekijken de mogelijkheden, niet de moeilijkheden."

Give & Gain

Onze naam “BeBoomerang” is gelinkt aan onze missie: promotionele producten creëren waarvan de waarde bij je terugkomt. Je geeft iets en je krijgt er ook iets voor terug. Samen bepalen we de optimale balans tussen "Give" en "Gain".

Benieuwd hoe we dit voor onze klanten al hebben gerealiseerd?

Een duurzame missie

Duurzaam betekent voor ons 'iets wat duurt': promotiemateriaal met meerwaarde, kwaliteit én liefst ook een ecologisch karakter. Daarom zullen we steeds een duurzaam alternatief voorstellen als je beslist met ons in zee te gaan. We zijn er namelijk van overtuigd dat promotiemateriaal een verlengstuk van jouw organisatie is. Het draait om impact, iets waar je met de materiaalkeuze een wezenlijk verschil mee kan maken.

Wat doet Beboomerang nu? Beboomerang heeft een Ecovadis Audit beschikbaar, vraag ernaar!
Daarnaast is ons bedrijf ook CO2 neutraal. Dat betekent dat wat wíj doen als bedrijf zijnde, gecompenseerd wordt, dit door middel van het Gold Standart Mix Project van Climate Neutral Group


Maatschappelijk
Verantwoord
Ondernemen

Heb je een bepaald product in gedachten? Dan stellen we je ook graag een duurzaam alternatief voor. We komen met de fiets naar ons kantoor en kiezen voor CO2-neutraal vervoer. Tot slot ondersteunen we met veel plezier het OCMW Kalmthout. Zo gaven we in 2021 kerstcadeaus op maat van de leeftijd van de kinderen en helpen we 2022 anderstaligen met de taal door middel van taalkampen en workshops. Samen maken we het verschil!

Op zoek naar iets specifiek?

Heb je een heel bijzonder idee? Ken je een leuke gift of gadget maar zoek je naar een geschikte partner om hier écht impact aan te geven?