Download onze gratis inspiratiegids
March 16, 2023
Borduren op bedrijfskleding

Borduren op bedrijfskleding

Kleding Borduren

Wil je graag je bedrijfskleding borduren, ben je verantwoordelijk voor de bedrijfskleding van je werk?

Dan ben je bij Beboomerang aan het juiste adres! In onze showroom in Kalmthout bij Antwerpen kun je komen voelen en passen welke bedrijfskleding je wil. Wij komen tegemoet aan jouw wensen en eisen waaraan je bedrijfskleding aan moet voldoen. Je kunt pasmaten meekrijgen zodat alle werknemers kunnen passen op de werkvloer.

Caps Borduren

Een bedrijfslogo borduren op petje: een snapback, fitted cap of truckers cap. Het bedrukken van caps behoort ook tot de mogelijkheden. Bedrukte caps worden veelal gebruikt als promomateriaal voor festivals en scholen. Vaak worden er bij 5 panel caps het logo bedrukt. Dit heeft te maken met het vlak van de cap aan de voorzijde. Hier loopt namelijk geen naad aan de voorzijde. Hierdoor kun je een 5 panel cap makkelijk aan de voorzijde bedrukken. Bij een 6 panel kun je deze ook aan de voorzijde bedrukken echter loopt hier een naad. Het risico van bedrukken op een 6 panel cap is dat de bedrukking op den duur op de naad gaat scheuren, Bij borduren heb je dit probleem niet. Indien u twijfelt neem dan even contact op met ons!

Vissershoedjes bedrukken

De trend van 2023: Bedrukte vissershoedjes! Leuk om uit te delen, nog leuker om te krijgen! We hebben witte vissershoedjes die makkelijk met een full color logo te bedrukken zijn.

Latest news