Download onze gratis inspiratiegids
February 1, 2022
Een inkoopplatform voor de bedrijfsgadgets

BeBoomerang helpt je met de inkoop.


Een eigen inkoopplatform voor bedrijven met meerdere vestigingen is een handige tool voor aankopers van bedrijven met meer vestigingen. Denk aan ziekenhuizen, overheidsinstellingen en internationale organisaties.

Samenwerken met collega’s

Collega’s en teams gebruiken het platform voor het centraal aankopen van promotionele producten. Een eigen inkoopplatform is handig in gebruik. Bovendien is het AVG compliant en voldoet aan hoge veiligheidsstandaarden. Het inkopen van promotionele producten wordt simpel. Daarnaast is het aantoonbaar effectief en kostenefficiënt.

Wij garanderen de juiste uitvoering van de huisstijl.

Je krijgt binnen je eigen inkoopplatform toegang  een eigen (digitaal) productassortiment. Elk product en elke proefdruk zal vooraf zorgvuldig worden worden getoetst aan de voorgeschreven huisstijl regels. Hierdoor kunnen we de juiste uitvoering van de huisstijl garanderen.

Budgetten in het oog houden voor je inkoopplatform.

Budgetten worden nooit meer overschreden door het toekennen  budgetten in je inkoopplatform. Het realtime monitoren brengt bovendien inzicht en zo draagt het bij tot het maken van nieuwe inkoopbeslissingen.

Bestelgemak voor collega’s.

We maken een goede afstemming op het inkoopproces en het (digitale) assortiment. Door dit goed voor te bereiden, wordt het daadwerkelijk bestellen van een promotioneel product voor collega’s duidelijk en daardoor gebruiksvriendelijk.

Service en advies.

Wij zijn je de spin in het web. Wij geloven dat wij met de hulp van onze partners op een transparantie manier alles kunnen bieden op dit vlak.. Daarom combineren we de kennis van onze partners op het gebied van huisstijl producten, met bedrijfskundig inzicht en advies.   je  ons verwachten? Wij helpen je graag.

Latest news