Download onze gratis inspiratiegids
March 18, 2023
Gadgets voor beurzen en evenementen

Hoe maak je de juiste keuze?

De keuze

Bedrukte gadgets zijn belangrijk voor een evenement of beurs. Ben je voorbereid om alles tijdig te kiezen en te bestellen? Dan ben je zeker van de ruimste keuze van  ‘custom made’ producten en een tijdige levering.

Brainstormen

Vanuit onze aanpak om creatief en proactief mee te denken met onze klanten, stellen wij graag deze jaarkalender in nauwe samenwerking (samenwerking -->  link naar contact) op. Zo kunnen we eenmaal per jaar samen rond de tafel zitten, waarbij je uiteraard welkom bent in onze inspirerende showroom.

Je plannen en intenties?

We bespreken je plannen en intenties voor de belangrijkste dagen van het jaar. Wanneer zijn je medewerkers jarig en wil je hen verrassen? Zijn er misschien geboortes in aantocht bij je medewerkers of belangrijke klanten? Wat wil je doen met de eindejaarsperiode? Heb je plannen voor de dag van de klant of de dag van de zorg? Staan er bijzondere evenementen of beurzen op stapel? Is je voorraad met drukwerk nog voldoende aangevuld of voorzie je nieuwe aanwervingen, wat leidt tot extra visitekaartjes?

Overzichtelijk in beeld

Wij brengen al deze belangrijke momenten overzichtelijk in beeld op een jaarkalender. Daarbij ontvang je van ons tijdig herinneringen en creatieve voorstellen. Op die manier ben je volledig ontzorgd. We houden je budget in de gaten en zorgen voor een correcte levering.

Wil jij  een jaarkalender voor je gepersonaliseerde relatiegeschenken, gadgets en drukwerk? Contacteer ons vandaag met je wensen en verwachtingen.

Heb je tijdnood en heb je bedrukte gadgets met spoed nodig, kijk even hier. Of heb je veel tijd en daarnaast veel bedrukte gadgets nodig?  kunnen we custom made gadgets maken.

Weet je niet welke beurs te kiezen voor je bedrijf?

Dit kun je overzichtelijk zien op www.start.be waarna je kijkt bij beurzen!

Latest news