Download onze gratis inspiratiegids
March 18, 2023
Wat zijn Duurzame Relatiegeschenken?

Wat zijn duurzame relatiegeschenken voor bedrijven?

Onze visie hierop? Dit zijn relatiegeschenken die lang meegaan, die niet snel kapot gaan en die een meerwaarde creeeren. De tijd van schreeuwerige logo's op kleding is voorbij, subtiele logo's op kleding door bijvoorbeeld een label aan je mouw, is origineler en valt ook op! Afhankelijk van je budget en instelling, kunnen we duurzame relatiegeschenken voorstellen.

Zo zijn er natuurlijk de Bedrukte Dopper Drinkflessen

Een Dopper bedrukken kan bij Dopper zelf, zij werken liever niet met andere bedrijven, een paar andere bedrijven uitgezonderd. Dopper is echter niet de enige die bijdraagt aan een betere wereld, al zijn zij denk ik wel de eerste die ermee begonnen in de wereld van de bedrukte drinkfles. Zonder twijfel heel knap neergezet! Hoeft je duurzame bedrijf je niet perse een bedrukte Dopper, neem dan contact op met ons, we geven je graag budget vriendelijke oplossingen met net zoveel impact!

Groene relatiegeschenken voor duurzame bedrijven

Als je het over duurzame relatiegeschenken hebt, dan denken we zeker ook aan logoplanten en bloemen. Denk eens aan planten met logo om te geven, Sanseveria's met de kleuren van je bedrijf op de toppen, hartjesplanten met een logo, of de biologisch afbreekbaar en 99% natuurlijke kokodama! Reken maar dat dat een goed geschenk is!

Beboomerang staat voor duurzaam.

Duurzaam betekent voor ons promotiemateriaal met meerwaarde, kwaliteit én liefst ook een ecologisch karakter. Daarom zullen we steeds een duurzaam alternatief voorstellen als je beslist met ons in zee te gaan. We zijn er van overtuigd dat promotiemateriaal een verlengstuk van jouw organisatie is. Het draait om impact, iets waar je met de materiaalkeuze een wezenlijk verschil mee kan maken. We hebben zeker een Ecovadis Audit beschikbaar, vraag ernaar!

Latest news