Download onze gratis inspiratiegids
August 28, 2022
Welke duurzame kleding om te bedrukken?

Wat is de meest duurzame keuze voor bedrukte kleding?

Sinds een jaar kun je bij ons de collectie  Stanley/Stella komen bekijken!

Je vindt de Stanley/Stella in onze showroom in Kalmthout, op 20 minuten rijden van Antwerpen. Stanley/Stella werkt nauw samen met
Er worden uitsluitend GOTS-gecertificeerd biokatoen uit India, gerecycled polyester uit China en andere duurzame materialen zoals Modal® gebruikt.

Sinds de lancering in 2012 pakt het modelabel Stanley/Stella uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Jean Chabert, CEO en oprichter  het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie  de textielindustrie bij te stellen. Dit om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten.


Maatschappelijk verantwoorde kleding

Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding maken die met fierheid wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw elan brengen in de textielwereld en het resultaat zijn een humaan, ethisch en ecologisch productieproces

Personaliseerbaar lifestyle merk

Stanley/Stella is een personaliseerbaar lifestyle merk en biedt kwaliteitsproducten  met respect voor mens, natuur en milieu, daarom hebben wij  dit in onze collectie opgenomen. Pionier in de industrie, eco-minimalistisch en maker van tijdloze producten. Premium, eigentijdse, perfect uitgesneden basics… Een voorkeur  kwaliteit en ethiek om het beste promotietextiel te bieden. Wij leveren Stanley/Stella omdat het ideaal is voor personalisatie, om te bedrukken of borduren, het kan allemaal.

Stanley/Stella in real life?

In onze showroom in Kalmthout waar je kunt passen en voelen, vergelijken en sparren. Ook gadgets en relatiegeschenken vind je in de showroom. Neem contact op  kunnen we eraan beginnen!

Tot snel, de koffie staat klaar!

Latest news