Download onze gratis inspiratiegids
May 11, 2023
Wuppies voor je bedrijf

Wuppies als gadget voor je bedrijf, wie wil ze niet?

De Wuppie is een van de beste promotionele producten van het afgelopen decennium.

Wereldwijd zijn er al meer dan 55 miljoen verkocht en het is nog steeds een uniek promotieproduct. De Wuppie is veelzijdig inzetbaar, geschikt voor elk budget, zeer effectief en ziet er mooi uit. Er zijn talloze modellen beschikbaar. Op het lint staat de boodschap gedrukt, een boodschap die jarenlang blijft zitten dankzij de kleverige voetjes van de Wuppie! Verschillende kleuren pompon om uit te kiezen. Verpakking: 2.000 stuks in een doos, 50 x 50 x 60 cm, 30 kg (volumegewicht). Levertijd: 3-4 weken.

Weepul

Een Wuppie word in America een Weepul genoemd. Het is een klein en pluizig wezen met ogen, een staart en grote platte voeten die direct onder het lijf lijken te zitten. Andere lichaamsdelen ontbreken meestal, al komen andere accessoires, zoals voelsprieten, armen, een neus of een petje, voor. Wuppies als gadget voor je bedrijf zijn ideaal: ze worden met de hand geplakt, waardoor de voetjes, oogjes en eventuele andere onderdelen nooit op dezelfde plek zitten.

Wuppie als reclamemiddel

Wuppies worden vaak gebruikt als reclamemiddel, hiervoor worden ze vaak voorzien van een bedrukt lint, de 'staart'. Op de staart staat altijd wel iets geschreven, ideaal is natuurlijk de naam van je bedrijf!

Neem contact op met ons voor een voorstel!

Latest news