Download onze gratis inspiratiegids
July 26, 2022
Duurzame bedrukte pennen kiezen

Welke duurzame bedrukte pennen kun je het beste kopen?

Wil je weten welke duurzame bedrukte pennen je best zou kiezen?

Een van de meest gevraagde gadgets zijn bedrukte pennen en tegenwoordig graag ook duurzaam. Wij juichen dat alleen maar toe! Het lijkt iets heel gemakkelijk, je weet tenslotte al welk product je gaat gebruiken om in te zetten als promotiemateriaal. Maar.. dan moet de keus nog gemaakt worden; welke pennen schrijven lekker en welke bedrukte pennen zijn de beste en de meest duurzame?

Welke soorten pennen zijn er?

Er zijn vele verschillende typen pennen, hou je vast: een balpen, vulpen, fineliner, gelpen, marker en technische tekenpen. Ook zijn er pennen met uitwisbare inkt, gewoonlijk ballpoints met speciale vulling. Verder kunnen er snufjes in een pen zitten zoals een lampje, camera, laserpen of zakmes.

Welke pen kies je best?

Natuurlijk is dat persoonlijk, en ook afhankelijk van je budget. Wij vinden de Senator liberty pennen heel fijn, deze zijn niet zo licht, liggen, goed in de hand en hebben een schrijf bereik van 1,8 km. Maar eigenlijk zou je even moeten langskomen om zelf te voelen welke pen het fijnste schrijft. Dan kun je naar hartelust schrijven. Weet je dat mensen bijna altijd hun naam schrijven om te testen hoe een pen schrijft?

Goedkope duurzame pennen bedrukken

Wij zijn geen voorstander van goedkope pennen laten bedrukken, weet je waarom? Vaak is goedkoop duurkoop.  Ook een pen is een verlengstuk van je bedrijf, jouw logo op de pen, jouw visitekaartje. Als de pen snel niet meer schrijft, snel kapot is, dan is ten eerste de pen weg, en ten tweede geeft het toch een negatief imago van je bedrijf, en ten derde; slecht voor het milieu!

Duurzame pennen bedrukken

Nu we het toch over het milieu hebben, laat ik je voorstellen aan de RPET pennen en de biologisch afbreekbare pennen. Ja, wij zijn fan!  Zo is er bijvoorbeeld de in Europa gemaakte Senator Super Hit Bio, die een mooie prijs-kwaliteit heeft.

Wat zijn de beste duurzame bedrukte pennen?

Goh.. moeilijke vraag en afhankelijk van je budget. Stel je hebt € 0,70 over voor een pen met 1 kleur bedrukking en je hebt er 500 nodig. Dan heb je een goede pen, stevig en robuust. Stilolinea bijvoorbeeld is een pen die hiervoor uitermate geschikt is. Wil je iets meer uitgeven en een pen met allure? Dan is de Parker Jotter een leuke optie. Iedereen kent Parker en tegenwoordig kun je kiezen uit veel kleuren. En natuurlijk kun je je logo er mooi op laten graveren!

Latest news